Svedri za zemljo za vrtalni stroj, 75 mm, 3 delni set

SKU
10648

Ta tridelni komplet svedrov se lahko uporablja v kombinaciji z različnimi svedri. Vsi svedri v kompletu so različnih velikosti, vsi pa so enostavni za uporabo.

Skupno jim je, da so izdelani iz visokokakovostnega jekla. Priročen v cvetličnem ali zelenjavnem vrtu, če naštejemo le nekatere primere uporabe.

29,99 € 24,58 €
Na zalogi
-
+
 • Hitra dostava

  Med tednom nakup odpremimo v 24-ih urah.

 • Možnosti plačila

  Različne možnosti plačila za prav vse vaše potrebe.

 • Ugodne cene

  Zagotavljamo vam najboljšo ceno.

 • Enostaven nakup

  Podpora skozi celoten nakupni proces.

Ta tridelni komplet svedrov se lahko uporablja v kombinaciji z različnimi svedri. Vsi svedri v kompletu so različnih velikosti, vsi pa so enostavni za uporabo. Skupno jim je, da so izdelani iz visokokakovostnega jekla. Priročen v cvetličnem ali zelenjavnem vrtu, če naštejemo le nekatere primere uporabe.

 • Lahko se uporablja v kombinaciji z različnimi svedri.
 • Trije svedri različnih velikosti.
 • Vsi svedri so enostavni za uporabo.
 • Priročen v cvetličnem ali zelenjavnem vrtu.

Zemeljski svedri se pogosto uporabljajo za delo na prostem. Zelenjavni vrt ali cvetlični vrt sta pogosto omenjena primera krajev, kjer je tak vrtalnik lahko uporaben. Vendar en sveder ni enak drugemu. Tudi zemeljski svedri so na voljo v številnih oblikah in velikostih – predvsem v številnih velikostih.

Zato je vedno koristno dobiti komplet. Le tako boste povečali možnost, da boste vedno imeli pravi polž pri roki. Ta komplet je v tem primeru zanimiv. Sestavljen je iz treh svedrov, ki so vsi izdelani iz visokokakovostnega jekla. En sveder ima dimenzije 75 x 230 milimetrov, drugi sveder ima dimenzije 75 x 450 milimetrov. Tretji in zadnji sveder ima dimenzije 75 x 600 milimetrov.

Dimenzije svedrov:
-75 x 230 mm
-75 x 450 mm
-75 x 600 mm
Teža: 1855 g

Več informacij
PovpraševanjeNe
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene. Prijavite se ali ustvarite račun

Ostanimo povezani

Copyright © 2023 TESI d.o.o., Vse pravice pridržane.