Splošni pogoji za sodelovanje v nagradni igri

1. Splošne določbe
Nagradno igro organizira podjetje Tehnični sistemi d.o.o., Bizeljska cesta 85, 8259 Bizeljsko (v nadaljevanju Organizator). Nagradna igra poteka od 11.6.2024 do 18.6.2024 do 24:00 ure. Izbor/žreb bo potekal 19.6.2024.


2. Sodelovanje v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki:

  • je izpolnil vse potrebne korake za sodelovanje (opravila nakup v spletni trgovini nad 50 EUR, shranila številko naročila, v komentarju na Facebook strani (v nadaljevanju FB stran) Tehnični sistemi napisala številko naročila in označila dva prijateljla s katerima bo spremljal evropsko prvenstvo 2024 ter sledi Facebook profilu Tehnični sistemi)
  • z vsemi potrebnimi koraki za sodelovanje, je uporabnik potrdil seznanjenost in sprejemanje pravil nagradne igre.

3. Način sodelovanja v nagradni igri

Uporabniki sodelujejo tako, da izpolnijo vse potrebne korake, napisane pod točko 2.
 

4. Opis nagrad
– 18 x žoga za nogomet
 
Potek žrebanja
Žrebanje je dokončno. Žrebanje se bo izvedlo, 19.6.2024 na FB strani TEHNIČNI SISTEMI.
Izžrebani nagrajenci bodo o nagradi obveščen tako, da se bo njihovo ime objavilo na FB strani Tehnični sistemi.

 

5. Prevzem nagrad
Nagrado je mogoče prevzeti na sedežu podjetja Tehnični sistemi d.o.o. ali pa se po dogovoru z nagrajencem nagrada lahko pošlje na nagrajenčev naslov. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, niti je ni mogoče prenesti na drugo osebo. Če se nagrajenec v roku 14 dni po prejemu obvestila ne bo odzval pomeni, da se nagradi odpoveduje.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi dvom o istovetnosti podatkov, se ugotovi, da je uporabnik v nagradni igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.
 

6. Odgovornost in reklamacije
Organizator nagradne igre ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči, do katere bi prišlo zaradi napak pri internetnih povezavah. Organizator nagradne igre ni odgovoren za nepravilno delovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.  Organizator nagradne igre hrani dokumentacijo v zvezi z organizacijo in izvedbo nagradne igre. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. 
  


7. Reševanje pritožb in končne določbe
Vse morebitne spore, ki jih ne bo mogoče rešiti sporazumno, bo reševalo Okrajno sodišče v Krškem. Organizator nagradne igre lahko spreminja pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi pravil. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje.
 

8. Seznanjenost s pravili nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri na Facebook strani Tehnični sistemi sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih sprejemajo ter se z njimi v celoti strinjajo.
 

Bizeljsko, 11.6.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Naroči se na -Enovice in prejmi 15% popusta* za prvi nakup!


*popust je enkraten, velja samo na kategorijo Orodje&Oprema za delavnico  vključuje izdelke brez popustov in velja za nakupe v vrednosti min. 50 €.

Ostanimo povezani

Copyright © 2023 TESI d.o.o., Vse pravice pridržane.