Krtača za čiščenje platišč

SKU
9189

S to krtačo za platišča očistite platišča avtomobilov. Prav tako je dobra izbira, če želite očistiti motorno kolo, skuter, avtodom, prikolico ali kolo. Krtača ima mehke ščetine, ki dobro odstranijo umazanijo, vendar ne opraskajo kovine.

Poleg tega lahko zaradi nizke cene krtačo preprosto zavržete, ko se obrablja. Priročen pripomoček za ljubitelje avtomobilov in profesionalne garažnike.

4,99 € 4,09 €
Na zalogi
-
+
 • Hitra dostava

  Med tednom nakup odpremimo v 24-ih urah.

 • Možnosti plačila

  Različne možnosti plačila za prav vse vaše potrebe.

 • Ugodne cene

  Zagotavljamo vam najboljšo ceno.

 • Enostaven nakup

  Podpora skozi celoten nakupni proces.

S to krtačo za platišča očistite platišča avtomobilov. Prav tako je dobra izbira, če želite očistiti motorno kolo, skuter, avtodom, prikolico ali kolo. Krtača ima mehke ščetine, ki dobro odstranijo umazanijo, vendar ne opraskajo kovine. Poleg tega lahko zaradi nizke cene krtačo preprosto zavržete, ko se obrablja. Priročen pripomoček za ljubitelje avtomobilov in profesionalne garažnike.

 • Dobra krtača za čiščenje platišč brez prask.
 • Primerna za avtomobile, motorna kolesa, mopede, kolesa, tovornjake, pa tudi za druga opravila.
 • Opremljena je z mehkim ročajem za finejše delo.

Odlična krtača za kolesa, s katero dokončno uredite kolesa avtomobila ali motornega kolesa. Umazanija in usedline na avtomobilskih platiščih so videti grdo, poleg tega pa hitro pritegnejo še več smeti. Ta poceni krtača je idealne velikosti, da očisti vse robove in luknje na platiščih.

Plastična glava ščetke ima ščetine, ki so dovolj čvrste za odstranjevanje umazanije, vendar dovolj mehke, da ne poškodujejo platišča. Zato lahko to krtačo uporabite tudi za obdelavo drugih občutljivih kovinskih površin doma in v delavnici. Krtača ima ergonomski ročaj z mehkim oprijemom, ki se udobno prilega vaši roki, zaradi česar bo vaše delo čiščenja le še malo bolj prijetno. In nenazadnje, zaradi nizke cene jo lahko po stotem čiščenju preprosto zamenjate z novo, čisto.

Dolžina: 250 mm
Material: plastika
Teža: 155 g

Več informacij
PovpraševanjeNe
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene. Prijavite se ali ustvarite račun

Preverite sorodne izdelke

Ostanimo povezani

Copyright © 2023 TESI d.o.o., Vse pravice pridržane.